BOOK TIME HOS VÅR PERSONAL SHOPPER

Book din time her!
En konsultasjon varer 2 timer og koster kr. 600,-. 

Personlig shopper

Thrond er en meget anerkjent i stylistbransjen, og er grunnutdannet frisør, makeup-artist og farge- og stripekonsulent.  Han driver eget firma som imagekonsulent, og har stadig flere oppdrag som personlig shopper på flere kjøpesentre i regionen.

Imagekonsulenten hjelper både kvinner og menn med å kartlegge fargedominans, kroppsfigur, klespersonlighet og fornying av garderoben.

Både menn og kvinner som trenger veiledning og shoppingråd, kan booke time.

Målet er ikke å lage deg til en helt ny person, men en litt annen måte å se på seg selv. Det handler om bevisstgjøring av kroppsspråk, matching av personer, hvordan du snakker med klærne dine - fra kroppsfasong til hvordan du bærerklærne dine.

En konsultasjon varer 2 time. Mange av de som kommer til meg har ofte en utfordring i forhold til kroppen sin. Timen starter med en personlig veiledning på kontoret hvor imagekonsulenten kartlegger fargedominans, figur, klespersonlighet og hva kunden ønsker å ha i garderoben.- Jeg arbeider med hverdagsmenneskene, og ikke catwalkmodeller, og merker at mange ofte gruer seg for konsultasjonen, men går ut fra timen med mer selvtillit.- Jeg ser ofte at folk stråler etterpå.

 

Thrond blir flittig benyttet av mange ulike medier, aktører og produsenter innen mote og trender. Ikke minst som kommentator, konsulent og stylist for NRK TV.

Thrond er konsulent og ekspert på den helt optimale behandling og rådgiving, ikke bare for hår og make-up, men også når det gjelder klær, briller, og farger og så videre.

Jeg ser fort hva folk er komfortabel med og ikke, når de får plaggene på.

- Førsteinntrykket du gir andre, gjenspeiles av hva slags klær du har på deg.

- Mange synes det er vanskelig å handle og føler at de ikke blir sett.

- Mange av de som kommer til meg har ofte en utfordring i forhold til kroppen sin.

- Jeg har fullt hus hver gang jeg er på et kjøpesenter.

- Det er ingen kjøpepress.

- Jeg er opptatt av den ikke-verbale kommunikasjonen, nemlig kroppsspråket.

- Jeg jobber også med figurundertøy, som former figuren din.

- Det er ikke slik at man må kjøpe plaggene vi har prøvd. Vi legger dem av i butikken, og kunden kan selv gå tilbake og kjøpe ut i fra sin egen lommebok.

 

- Når prøvingen er unnagjort, oppsummerer Thrond opplevelsen på kontoret.