Dagens åpningstider: Stengt
Home
  • Butikkoversikt
    • Butikker
    • Spisesteder
    • Oversiktskart
Interoptik S. Gangestad

Interoptik S. Gangestad

Interoptik S. Gangestad


Dagens åpningstider
Mandag - Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: Stengt
29. november 2024 (fredag): 09:00 - 21:00
Se flere avvikende åpningstider
Telefon
69 31 62 11
Lokasjon
andre etasje
Følg oss

Velkommen til Interoptik S. Gangestad.

Du finner oss i 2. etg. i Torvbyen kjøpesenter.

I utgangspunktet var det èn butikk i Sarpsborg startet av Stephen Gangestad Sr. i 1957. Deretter startet han opp i Fredrikstad sentrum. I 1995 startet Catharina og Stephen Jr. opp ytterligere en butikk i Torvbyen. Disse to butikkene i Fredrikstad slo vi sammen til èn butikk i Torvbyen i 2009.

Fra september 2020 har Optometrist MSc Ingebret Mojord jobbet hos oss.

I over 60 år har vi hjulpet folk med god øyehelse og bedre syn. Vi har opparbeidet oss god kunnskap om faget, samt knyttet gode relasjoner til våre lojale kunder. Interoptik S. Gangestad er en bedrift som har høyt faglig nivå. Vårt fokus er på din øyehelse og vi er opptatt av å gi deg den optimale synsløsningen til enhver tid.

Vi tilbyr gode merkevarer, god kvalitet og topp service. Hos oss får du sjekket øyehelsen din grundig. Vi har utvidede synsundersøkesler med topp utstyr, blant annet det beste innen netthinne-skanning (Optomap). Sammen med butikken vår i Sarpsborg tilbyr vi som de eneste i Østfold behandling av tørre øyne ved bruk av E-eye. Vi har optikere med god kunnskap om kontaktlinser- hos oss får du alt fra ordinære linser til de mest avanserte spesiallinser.

Skulle du ha spørsmål, så gjør vi vårt ytterste for å kunne gi deg et grundig svar. Våre brillestylister har ekspertise i å finne den innfatningen som kler din ansiktsform, stil og farge best. Vi tilbyr et bredt utvalg i briller og solbriller fra kjente designmerker.

Interoptik Gangestad AS har to avdelinger. Èn i Torvbyen Fredrikstad og èn i Storbyen Sarpsborg. Våre butikker er nå de eneste butikkene igjen i Fredrikstad og Sarpsborg som har 100% lokalt eierskap. Resten er hovedsakelig eid av store utenlandske kjeder.

Vi er medlem i Interoptik.

Flere butikker du kanskje liker