10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt februar

Handleopplevelsen beskrevet av Ukjent Kunde:

Da jeg ankom butikken ble jeg sett av selgeren med engang, og så fort jeg var inne i butikken fikk jeg selgers fulle oppmerksomhet. Jeg ble møtt med ett hei og med et spørsmål om jeg ønsket hjelp. Jeg merket tidlig at Trine Charlotte var serviceinnstilt og oppriktig opptatt av å avdekke mine behov. Jeg sa jeg var på utkikk etter en ny kjeleserie, for å bytte ut de billige variantene jeg hadde fra før. Selger var veldig engasjert og viste meg flere ulike modeller. Hun forklarte forskjellene på de ulike kjeletypene og hadde meget god kunnskap om produktene. Jeg stilte flere spørsmål og det var ikke et eneste produktspørsmål som hun ikke kunne svare meg på. Hun brukte god tid på å hjelpe meg som kunde og jeg følte meg godt ivaretatt. Jeg spurte om Trine Charlotte kunne skrive opp hva de ulike kjeletypene het, slik at jeg kunne ønske meg produktene etter hvert til bursdag og lignende. Hun skrev opp produktnavn, størrelse og priser og informerte meg om hvilke størrelser jeg burde ha og hvilke størrelser som ikke så ofte blir brukt.

Det var hele serviceopplevelsen som gjorde at valget falt på Trine. Fra jeg kom inn i butikken til jeg gikk ut igjen følte jeg meg ivaretatt som kunde. Hun fremstod som meget serviceinnstilt, trygg i jobben og oppriktig interessert i å hjelpe meg som kunde. Hun er en dyktig ambassadør for familiebedriften og Torvbyen som senter. Gratulerer så mye som månedens ansatt, dette var vell fortjent!

Skjermbilde 2018-03-19 kl. 08.14.24

Litt om selgeren:

Månedens ansatt er Trine Charlotte Hansen som er butikksjef på "På Kjøkkenet". Hun er en blid og hyggelig dame som forteller at butikken er en familiebedrift som ble startet av moren og faren hennes. Det hele startet med butikken Presangen for ca. 40 år siden som ligger i 1. etasje i Torvbyen, og for ca. 14-15 år siden startet de opp butikken På Kjøkkenet. Broren hennes er daglig leder for begge butikkene, mens søsteren hennes er butikksjef for Presangen. Trine forteller at hun kun har jobbet i familiebedriften og hun har vært butikksjef i På Kjøkkenet helt siden butikken åpnet. Når jeg spør Trine om drømmer og videre mål for fremtiden, svarer hun at det er å bli værende i familiebedriften. Da jeg overrekker nyheten om at hun er månedens ansatt og forteller begrunnelsen er det en ydmyk selger som tar imot nyheten. Hun forteller at hun ikke har så lett for å ta imot komplimenter, men dette er noe hun all grunn til å være stolt av.

Publisert: 19.03.2018 08:16