10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt November

Butikk: City Bag/Næss since 1955       

Navn: Linnea Schøttler

 

Om selger:

Linnea har jobbet deltid hos Citybag siden februar 2017. Ved siden av jobben studerer Linnea sosiologi i Oslo. Linnea er bare 21 år, så hun holder mulighetene åpne for fremtiden og hva den bringer karrieremessig. Med Linneas pågangsmot og ståpåvilje er jeg overbevist på at det blir noe bra.

Ukjent Kundes begrunnelse:

Da jeg kom til butikken ble jeg hilst på med et smil og ble tilbudt hjelp ganske raskt. Linnea var rett på og engasjert med en gang. Hun stilte gode spørsmål for å finne ut av mine behov om hvilken kofferten jeg trengte. Linnea var lett å prate med og holdt samtalen lett i gang. Jeg ble vist den ene kofferten etter den andre, og Linnea ramset opp vekt, innhold og hva som var unikt og positivt med hver enkelt. Jeg ble imponert over fagkunnskapen Linnea hadde om alle koffertene.

Da jeg fortalte at jeg skulle tenke litt på det hadde ikke Linnea lyst til å gi seg uten salg. Hun tok meg med og viste meg noen av de rimeligste koffertene. Selv om det ikke ble noe salg, ble jeg ønsket en fin dag videre da jeg gikk.

Grunnen til at Linnea ble valgt som månedens ansatt var hennes fagkunnskap og ståpåvilje. Hun gjorde alt hun kunne for å selge uten at dette var påtrengende. Her hadde jeg helt klart kjøpt koffert, om jeg ikke hadde hatt så mange fra før:)

Skjermbilde 2017-12-14 kl. 14.39.51
Skjermbilde 2017-12-14 kl. 14.41.47

Lyst til å finne ut mer om butikken Linnea jobber i? Ta en kikk her eller her .

Publisert: 14.12.2017 14:55