10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt Mars

Selger: Stine Øvrum

Butikk: Kitch´n

Stilling: Butikkmedarbeider, deltid

Skjermbilde 2018-04-13 kl. 09.04.50

 

Om selgeren:

Stine har jobbet hos Kitch’n Torvbyen siden butikken åpnet etter utbyggingen i 2016, som butikkmedarbeider deltid. Hun har jobbet her ved siden av å studere for å bli barnevernspedagog. Stine skryter av sin butikksjef, hun sier hun gir de ansatte mulighet til å lære mye om produktene de selger og bidrar til utrolig bra samhold, - drar alle opp! Stine gleder seg til å gå på jobb og kommer gjerne tidligere på jobb bare for å være her og se kollegene.

Stine har planen klar; hun skal jobbe så mye hun kan til en relevant jobb til hennes utdanning dukker opp. Trivsel er største grunnen til at Stine ønsker å jobbe her.

Om Torvbyen senter sier Stine at hun er glad i senteret, hun er vokst opp rett ved og føler seg hjemme. Hun legger til at senterledelsen er topp, det er lett å ta opp ting med dem. 

Om å jobbe i Kitch’n sier Stine at det er en herlig kjede å jobbe i. Det er mange varer å sette seg inn i, men hun føler hun får mulighet til å lære om varene og det er blant annet et intranett hvor ansatte er aktive og spør hverandre om produkter.

Stine synes det er trivelig å hjelpe kundene til å finne rett produkt for dem. Dagene er aldri like, alltid noe nytt, nye kampanjer og muligheter til å bygge om butikken. Det synes Stine er gøy.

 

Ukjent Kunde´s begrunnelse:

"Stine er en tydelig og troverdig selger. Helt klart kompetent, kjenner varene og bransjen og fremstår som fagperson. Hun har god oversikt over butikken, varene og kundene. Hun har et klart kundefokus, er hyggelig og lett å prate med.

Jeg opplever at Stine er engasjert i mitt prosjekt, hun bidrar utover min forventning. Stine gjør alt hun kan for at jeg skal få det jeg ønsker. Hun viser interesse, engasjement og produktkunnskap.

Etter å ha besøkt Kitch’n på Torvbyen og møtt Stine tenker jeg at dette er en butikk jeg ønsker å komme tilbake til. Jeg følte meg velkommen og at jeg fikk en tilknytning til denne butikken. Jeg ville først gått hit framfor andre liknende butikker. Jeg har fått et tillitsforhold og en lojalitet.

Og viktigst: Jeg er mye gladere når jeg går ut, enn når jeg gikk inn i butikken."

Publisert: 13.04.2018 09:10