10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt Juni

20180614_155614_resized

Selger: Henni Camilla Haglund (til høyre)

Butikk: Vinmonopolet

Stilling: ekstrahjelp

Selger: Siri (til venstre)

Butikk: Vinmonopolet

Stilling: Nestleder

Ukjent Kunde´s begrunnelse:

Men høydepunktet kom hos Vinmonopolet. Denne gangen måtte jeg velge 2 personer i samme butikk som Månedens ansatt. Jeg ble først møtt av Henni som tok imot meg med varme og ektehet. Hun skapte det gode og viktige førsteinntrykket. Videre fikk jeg hjelp av Siri som hadde spisskompetansen.

Her er litt av min opplevelse:

 

Henni:

Jeg ble umiddelbart møtt med et varmt smil og en glødende utstråling.

Henni behovsklarerte hva jeg skulle ha vinen til, pris, hvor mange gjester, og hva slags mat. Da fikk jeg anbefalinger som var basert på Henni’s egenerfaring med vinen, og jeg følte virkelig det kom fra hjertet. Hun hadde gode argumenter på farge, utseende, kvalitet og smak. Hun klarte umiddelbart å skape tillitten og tryggheten jeg trengte. Hun var troverdig, inderlig og naturlig i framtoningen, og vi hadde rett og slett en hyggelig prat om viner, samt aperitiff som hun anbefalte utfra egenerfaring.

Vi ble enige om å finne 2 forskjellige viner til maten, da jeg skulle servere forskjellige kjøttyper. Henni måtte gå på lageret for å sjekke om de hadde nok av den ene vinen.

 

Siri:

Etter ca 30 sekunder kom Siri ut i butikken, og sa at hun kunne hjelpe meg videre mens Henni så etter vinen. Siri hadde en ekspertise som imponerte meg. Hun behovsklarerte mer i detalj på mat og tilbehør, og anbefalte ytterligere viner med gode argumenter for egenskapene som gjorde at smakene skulle bli optimale til maten. Siri hadde den faglige kompetansen som skulle til for å overbevise meg, og ved å velge riktig årgang så lå dette an til å bli helt perfekt. Jeg følte jeg hadde kommet til en «faghandel» med god atmosfære og trivelige ansatte som virkelig ville mitt beste.

 

Det er derfor en glede å få gratulere både Henni og Siri med den velfortjente utmerkelsen som månedens ansatt hos Torvbyen!

Publisert: 03.07.2018 08:57