10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt Januar

Navn: Alexandra Knoph

Butikk: Rituals (Butikksjef)

Måned: Januar 2018

Skjermbilde 2018-02-06 kl. 10.34.56

Begrunnelse for avgjørelsen 

Jeg besøkte butikken lørdag formiddag og var på utkikk etter en god body lotion. Alexandra ga meg oppmerksomhet med en gang jeg kom inn i butikken, med et vennlig hei også spurte hun om jeg hadde lyst på en kopp te. Førsteinntrykket var at hun var positiv, blid og oppriktig interessert i meg som kunde. Hun var akkurat passe frempå, lot meg titte litt og drikke litt te, før hun etter en kort stund spurte om hva hun kunne hjelpe meg med. Hun spurte først om jeg kjente til produktene, jeg svarte nei og at jeg bare hadde hørt om konseptet. Hun ga meg god informasjon om Rituals som firma, hva de stod for og hvordan produktene var laget. Denne praten foregikk mens hun viste meg de ulike produktseriene ved et innbydende "testerområde” i enden av butikken. Jeg fikk lukte på de ulike seriene, hun forklarte hva de ulike luktene inneholdt, også fikk jeg velge min favoritt. Deretter testet hun på den ene hånden min. Hun tok seg god tid og hele atmosfæren ga meg en følelse av å være på spa. Jeg hadde hele tiden følelsen av at hun var oppriktig interessert i meg som kunde og mine behov, samtidig passet hun på å hilse på kundene som kom inn i butikken og sørge for at de også fikk hjelp. Hun var meget kunnskapsrik både når det gjaldt å fortelle om hva Rituals stod for og de ulike produktene. Hun tilførte også mersalg på en veldig god måte, ved å vise meg hvilke produkter hun selv hadde brukt, selv om jeg i utgangspunktet bare etterspurte en body lotion. Jeg fikk prisene oppgitt uten å måtte spørre, og når jeg sa jeg måtte gå en runde på senteret å tenke litt på det, var hun like blid og hyggelig. Hun ga meg en hyggelig hilsen på vei ut ved å si at hvis jeg kom tilbake før kl. 16, så var hun på jobb og kunne hjelpe meg.

Det var hele opplevelsen Alexandra ga meg som kunde som gjorde at valget falt på henne. Hun er et strålende eksempel på en god selger. Rituals og Torvbyen kan være stolte av å ha en ambassadør som henne med på laget. Gratulerer så mye Alexandra, dette var virkelig fortjent og jeg kommer garantert tilbake og handler hos deg!

Skjermbilde 2018-02-06 kl. 10.50.45

Litt informasjon om selgeren

Alexandra Knoph er 30 år og jobber som butikksjef på Rituals i Torvbyen. Dette har hun gjort siden butikken startet på senteret i 2016. Hun har vært ansatt på Torvbyen kjøpesenter siden 2012, før stillingen på Rituals var hun butikksjef på Shoe Gallery. Alexandra er opprinnelig fra Sverige og i starten pendlet hun fra Strømstad. Hun valgte etter hvert å flytte til Fredrikstad, hvor hun trives veldig godt. Alexandra roser Rituals som firma og sier det er et fantastisk firma og jobbe for. De gir god opplæring og er veldig gode på å ta vare på de ansatte. Hun skryter også av Torvbyen kjøpesenter og sier at de har et veldig godt arbeidsmiljø på senteret. 

Publisert: 06.02.2018 10:45