10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt April

Navn: Even Skistad

Butikk: Spaceworld

Måned:April

Tidspunkt for besøket: Mandag 30.04.18 Kl: 13:00

 

Om besøket:

Når jeg kom til butikken ble jeg med en gang møtt med et smil og tilbydd hjelp.  Selgeren tok en grundig behovsanalyse i forhold til pris, hva jeg hørte på osv. Selgeren demonstrerte hodetelefonene uoppfordret, og overlot både iPad og hodetelefoner til meg slik at jeg fikk prøve nytelsen av gode hodetelefoner. Selgeren var hele tiden ved min side slik at alle spørsmål jeg hadde ble besvart fortløpende. Vi hadde en god samtale om hodetelefoner og viktigheten av god lyd, noe som var svært lærerikt. 

Grunn til at Even ble valgt er at hodetelefonene ble vist frem slik at jeg fikk lyst på hodetelefonene selv om mitt behov ikke var der. Selgeren var parat til å svare på mine spørsmål, og mitt kunnskapsnivå om hodetelefoner har steget ett par hakk. Selgeren var positiv til alle produktene og justerte kvalitet opp mot mitt behov.

- Besøket er beskrevet av Ukjent Kunde

Skjermbilde 2018-05-08 kl. 10.45.48

 

Om selger:

Even er 24 år, og har jobbet på Spaceworld siden 2006. Han startet sin karriere som ekstrahjelp, og jobbet som dette i mange år. For 5 år siden ble han fast ansatt og ble ansatt som butikksjef i 2017. Kundeservice er det som driver Even i den daglige driften. Hans ambisjoner er å stige i gradene, og å jobbe høyere oppe i systemet.

På fritiden er Even sammen med venner og kjæresten (som han forguder). Han trives i skog og mark med hunden sin Minnie, som han selv synes er verdens søteste.

Even er en gledesspreder og vi gratulerer han som månedens selger!

 

  

Publisert: 08.05.2018 10:52