10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Headmasters

Headmasters

Service og tjenesteytende

Internasjonal frisørkjede – nå endelig i Norge!

Nettside:www.headmasters.no

Mail:torvbyen@headmasters.no

Telefon:69 31 53 88

Åpningstider:10-20 (10-18)

Headmasters er en internasjonal kjede med opphav fra London og Wimbledon Village i 1982. Her startet vi med bare 2 frisører og 1 assistent. Vi er Englands største og mest anerkjente frisørkjede, og i 2011 åpnet vi den første Headmasters i Norge og Tromsø.

Våre stylister tilbyr deg gode råd og tips til ny frisyre, hårpleie eller styling med inspirasjon fra de siste trendene i London. Våre medarbeidere i London er vår store inspirasjonskilde i hverdagen. Våre stylister henter hjem det beste fra catwalken i motemekkaet London. Vi vil at du som kunde skal føle en touch av luksus når du er gjest hos oss, og vi gir deg den beste opplevelsen du og ditt hår fortjener. Hos Headmasters ønsker vi å tilby alle våre kunder beautiful, fashionable and confident-boosting hair! Bestill time her. 

 

Skandinavia trenger Headmasters og vi er utrolig stolte over å presentere våre stylister i Norge og Sverige. I dag har Headmasters 7 salonger i Norge som vi er veldig stolte over. Flere er på vei, og i 2015 åpner vi vår første salong i Stockholm. Finn din nærmeste frisørsalong her.

FORDELSPROGRAMMET COMPLIMENTS

Bli med i vårt fordelsprogram, Compliments og opptjen poeng på alle kjøp og behandlinger. Poengene kan du bruke neste gang du er innom Headmasters som betaling for behandlinger og kjøp. Som medlem i Compliments vil du også få nyheter med hårtrender, inspirasjon og unike fordeler og ekstra gode tilbud. Les mer om compliments her.

Besøk vår Facebook-side her.

Instagram: @headmasters_norway 

Headmasters