10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER

Ti tips til perfekt hud

Publisert: 16.01.2018

Naturlig glød og silkemyk følelse er kanskje ikke det første man tenker på når vinteren er her. Kuldegrader ute kombinert med varmt og tørt inneklima gjør sitt med huden, men det er slett ikke umulig å stråle selv om gradestokken viser minus. Her er tipsene som gir perfekt hud vinteren igjennom. 


1. Skrubb

For at ny hud skal få skinne, må tørr og gusten hud forsvinne. En mild skrubb er derfor en god investering. Den fjerner døde hudceller og gjør at ingrediensene i kremer og serum trenger lettere inn i huden. Massér i lette sirkelbeveglser i 1-2 minutter for å få i gang blodsirkulasjonen. Husk imidlertid at overdreven skrubbing av huden kan virke mot sin hensikt, og gjøre sart ansiktshud sår og irritert. 

 

2. Serum

Sliter du med veldig tørr hud om vinteren, er et fuktighetsgivende serum perfekt under dagkremen. Et serum virker i dybden og gir huden pleie og næring, samtidig som den jobber sammen med ansiktskremen for å øke effekten av produktene dine og gi økt beskyttelse.

 

3. Ansiktskrem

Når huden føles mer som tørt og kjedelig gråpapir enn skinnende silkepapir, er det viktig å gi den ekstra omsorg og pleie. Store temperaturforandringer påvirker den naturlige fuktbalansen i huden vår, og mange får lett tørr og flassende hud i vinterhalvåret. Sørg for å gi den rikelig med fuktighet med en god ansiktskrem tilpasset din hudtype.

SHOP0128_article-elements_citylife_beauty_Torvbyen_1

01. VITA Skin camilla pihl exfoliating face scrub 249,- 02. VITA Beter vaskesvamp ansikt 29,- 03. VITA Foreo luna play- mint 29,- 04. VITA Lóreal age perfect serum 249,- 05. KICKS Eve Lom Face serum 855,- 06. KICKS Estee Lauder DayWear ansiktskrem SPF15 525,- 07. KICKS Kiehls Ultra Facial moisturizer 205,-

 

4. Olje

Olje er blitt et svært så populært produkt de seneste årene, og det ikke helt uten grunn. En ansiktsolje er redningen for tørr og gusten vinterhud, og jo tørrere hud du har jo bedre effekt har du selvfølgelig av den. Mange av ansiktsoljene på markedet i dag inneholder stoffer som ligner på hudens egne, og vil derfor være med på å styrke og forbedre ansiktshuden.

 

5. Maske

En god ansiktsmaske inneholder et høyere konsentrat av aktive og pleiende stoffer enn en vanlig ansiktskrem, og bør derfor være en del av den ukentlige hudpleierutinen. Gå for en maske som er rik på næring og fuktighet, og skjem bort huden din to til tre ganger i uken i vinterhalvåret. 

SHOP0128_article-elements_citylife_beauty_Torvbyen_2

01. KICKS Clinique smart treatment oil 395,- 02. KICKS Weleda Evening primrose serum 369,- 03. KICKS Eve Lom Rescue mask 360,- 04. VITUS APOTEK Vichy rensende leirmaske 249,90

 

6. CC Cream

Vinteren er for mange en tid hvor huden kan bli både rød og irritert. En CC Cream, eller colour correcting cream, fungerer som navnet tilsier som fargekorrigering av huden, og er spesielt bra til å dekke over rødheter. Dette er en farget dagkrem som føles lettere på huden enn en vanlig foundation, og perfekt om vinteren.  

 

7. Highlighter

En highligther blir ofte beskrevet som rene vindunderproduktet, og bruker du den riktig kan den gjøre underverker. Den kan brukes for å fremheve og markere trekkene dine – uten at noen egentlig ser hva du har gjort. Legg en lett highlighter fra enden av øyenbrynene og ned mot tinningen for en fin effekt. 

 

8. Bronzer

Selv om vinter og mørketid fortsatt er over oss, er det fullt lov å jukse seg til litt farge. Et par lette strøk på toppen av kinnbena og over øyenbenet gir en lekker glød på kalde vinterdager. 

SHOP0128_article-elements_citylife_beauty_Torvbyen_3

01. KICKS BareMinerals CC cream 479,- 02. VITA Beter make-up egg 79,- 03. VITA Maybelline master strobing stick light 99,- 04. VITA L’oreal glam bronze healty glow 179,- 05. H&M Blusher brush 89,90 06. KICKS Tromborg Face&Body shine 495,-

 

9. Brun mascara

Mascara er et av de produktene de fleste av oss bruker for å få et våkent og levende blikk. Bytt ut den sorte mascaraen med en brun variant for et mildere og mer naturlig uttrykk denne vinteren! 

 

10. Kremrouge

Farge i kinnene gir vinterhuden et friskt uttrykk. Gå for en kremrouge fremfor de klassiske puddervariantene. Disse smelter fint inn i huden, og gir et mer naturlig resultat enn pudderrouge som blir liggende oppå huden. 

SHOP0128_article-elements_citylife_beauty_Torvbyen_4

01. VITA L’Oreal paradise extatic mascara 149,- 02. H&M Eyebrow and eyelash brush 49,90 03. KICKS Lumene invisible Illumination watercolor blush 299,- 04. KICKS Bobbi Brown Pot rouge 315,-

 

 

* Med forbehold om utsolgte eller utilgjengelige varer