10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER

Siri er månedens ansatt i september

Publisert: 02.10.2017

Denne gangen var det vanskelig å velge hvem som skulle bli månedens ansatt, men valget falt på Siri Kirkebirkeland hos Ark bokhandel.


Ukjent Kundes begrunnelse:

Da jeg kom til butikken ble selgeren oppmerksom på meg med en gang og jeg fikk en positiv ”God Morgen” som velkomsthilsen. Dette gjorde meg glad og selgeren startet umiddelbart med å finne ut av mine behov ved å stille gode spørsmål. Selgeren var energisk i samtalen og anbefalte en serie med bøker som passet til mitt barn. Hun fortalte at serien var en absolutt bestselger. Underveis i samtalen fant selgeren ut mer om mine ønsker og ytterligere bøker ble presentert, egnende bøker for å øke mitt barns leselyst. Selgeren var flink til å tilpasse seg mitt språk og jeg fikk en liten eventyrreise inne i barnebøkenes verden. Jeg fikk lyst til å kjøpe flere.

Det som virkelig skilte seg ut, og som gjorde at Siri ble valgt til månedens ansatt, var hennes oppriktige interesse for at mitt barn skulle få oppleve leseglede i form av gode bøker.

Om selgeren:

Siri har jobbet på Ark i 10 fantastiske år. Hun begynte som butikksjef og er fornøyd med det. Hun trives godt på Torvbyen. Hun har mange spennende utfordringer både innenfor og utenfor på senterets vegne, og sitter i styret og prosjektgruppen som jobber med Trendbyen. Siri har 3 barn som er aktive og hun kaller seg selv en joggemamma. Siri har sin bakgrunn i hotellbransjen, men valgte å skifte bransje og har ikke angret en dag.

”Hos Ark har vi det fantastisk med flest butikker og størst andeler i Norge” avslutter en superengasjert Siri.

Gratulerer så mye som månedens ansatt Siri!

Diplom månedens ansatt Torvbyen september 2017[1]