10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER

Høstens trendrapport

Publisert: 20.09.2018

Motehøsten er full av spennende nyheter i moderne snitt og deilige kvaliteter. Fargepaletten er nedtonet, varm og gjenspeiler naturens egen. La deg inspirere av disse sterke trendene, og kle deg i myk strikk, trendy tweed og kreativ materialmiks. 


SHOP0139_autumn_article-elements_citylife_trendrapport_Torvbyen7

En av høstens trendfarger er uten tvil rustrødt. Den gir assosiasjoner til 70-tallet og er en farge som passer de aller fleste. Kombiner gjerne med enkle basisfarger som hvitt og sort eller rå denim, og la fargen i seg selv spille hovedrollen i antrekket. 

SHOP0139_autumn_article-elements_citylife_trendrapport_Torvbyen8
SHOP0139_autumn_article-elements_citylife_trendrapport_Torvbyen9

Få ting roper eleganse mer enn tweed. La deg inspirere av klassisk Chanel og engelsk overklasse denne høsten og kombiner gjerne med trendy detaljer for å gi antrekket en fin balanse. 

SHOP0139_autumn_article-elements_citylife_trendrapport_Torvbyen10
SHOP0139_autumn_article-elements_citylife_trendrapport_Torvbyen11

Den nye sesongen bugner av ulike mønstre, farger og materialer. Alt fra slitesterkt skinn, cord og ull, til sart silke og sateng preger motebildet, så hvorfor velge én trend når du kan bruke flere sammen? Lek deg med ulike materialer og farger og sett sammen høstens fineste antrekk.  

SHOP0139_autumn_article-elements_citylife_trendrapport_Torvbyen12
SHOP0139_autumn_article-elements_citylife_trendrapport_Torvbyen13

Ingen høst uten myk ull. Fargerike strikkegensere har dominert motebildet en stund allerede, og trenden ser ikke ut til å snu med det første. Sommerens lyse pasteller kan du dog legge vekk, da det er farger i den dypere enden av skalaen som gjelder denne høsten. Velg og vrak blant lekre varianter i sennepsgult, rødt og oransje, og kombiner dem med korte skjørt og dressbukser. 

SHOP0139_autumn_article-elements_citylife_trendrapport_Torvbyen14

* Med forbehold om utsolgte eller utilgjengelige varer