10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER

Book time hos vår Personal Shopper

Publisert: 07.05.2018

En konsultasjon varer 2 timer og koster kr. 600,-.
Medlemmer av kundeklubben betaler kun kr. 400,-.


TORV0166_personal-shopper_heading

Thrond Arne Schau er en meget anerkjent stylist med lang fartstid i bransjen. Han er grunnutdannet frisør, makeup-artist, farge- og stripekonsulent og driver eget firma som imagekonsulent. Han har stadig flere oppdrag som personlig shopper på flere kjøpesentre i regionen, hvor han hjelper kundene med å kartlegge kroppsfasong, klespersonlighet, farger og fornying av garderoben.

En konsultasjon varer i to timer og både menn og kvinner som trenger veiledning og shoppingråd er velkommen til å booke time. Målet er ikke å forvandle deg til en helt ny person, men å gi deg evnen til å se deg selv på en ny måte, gjennom fargevalg, bevisstgjøring av kroppsspråk og hvordan du bærer klærne dine.

Timen starter med en personlig veiledning på kontoret hvor dere sammen kartlegger figur, fargevalg, klespersonlighet og hva du som kunde faktisk ønsker å ha i din garderobe. Det er ikke kjøpepress og man trenger ikke å føle seg forpliktet til å kjøpe plaggene dere har prøvd. Klærne legges av i butikken og kunden kan selv gå tilbake og kjøpe ut i fra sin egen lommebok. Når prøvingen er unnagjort, oppsummerer dere opplevelsen på kontoret sammen.

- Mange av de som kommer til meg har ofte utfordringer knyttet til sin egen kropp og jeg merker at mange gruer seg til konsultasjonen. Men jeg jobber ikke med catwalk-modeller, jeg jobber med hverdagsmennesker og ser at folk går ut fra timen med mer selvtillit og stråler etterpå, forteller Thrond.