10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Tone for VERO MODA

Skjermbilde 2017-09-26 kl. 11.04.49

Tone Damli blir VERO MODA sin nye ambassadør for å vise frem VERO MODAS nye retning og image. 

For å lansere samarbeidet skal VERO MODA og Tone i gang med en storslått feiring for å hylle VERO MODAS 30 års lange reise i motebildet. 

«The Spirit of the Vero Moda Girl» 

Tone Damli blir ambassadør for «The Spirit of the Vero Moda Girl» hvor Tone representerer det nye imaget til VERO MODA. «Utgangspunktet for samarbeidet med Tone var å skape et uttrykk for hva VERO MODA-jenta representerer i Norge. Vi ønsker å fokusere på det moderne, feminine og trendy. Tones stil og personlighet reflekterer et skandinavisk uttrykk mellom det selvsikre, avslappede og minimalistiske» forklarer Rebecca Wohl, som er PR ansvarlig i Bestseller Norge. 

Fokus på garderobefavoritter 

Artisten har samarbeidet med VERO MODA for å skape en komplett vintergarderobe. «Sammen med VERO MODA har jeg satt sammen et utvalg nøkkelplagg for denne sesongen. Mine favoritter består av deilige ullgensere og jakker av god kvalitet, flotte festkjoler og et utvalg trendy produkter som gjør det enkelt å «piffe» opp garderoben», forteller Tone.

VERO MODA

I løpet av de siste 30 årene har VERO MODA blitt en internasjonal suksesshistorie innen moteverden. I dag er VERO MODA ikke kun en global motefavoritt, men også et internasjonalt merke som anerkjennes for den unike måten å plukke opp - og tilpasse seg det stadig skiftende trendbildet. 

Samarbeidet gjelder for det norske markedet. Tone Damli vil være VERO MODA sitt ansikt utad i perioden oktober 2017 til mars 2018. Samarbeidet lanseres 12. oktober 2017 i alle VERO MODA sine butikker.

#veromodanorway #veromoda_torvbyen

Publisert: 04.10.2017 21:00