10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Oktober-tilbud hos KICKS

Nå har KICKS 20% rabatt på ALL* ansiktspleie (Gjelder ikke Dior og Sensai). Dette innebærer blant annet all rens, ansiktskremer, serum, masker nattkremer etc.

20%

KICKS Beauty har 25% rabatt på alle sine makeup-paletter.

25_kicks-paletter

20% på sheet masks

KICKS-sheetmask-anti-stress

Arkmasken, som på engelsk heter sheet mask, er uten tvil den store stjernen i hudpleiens verden akkurat nå. Hvis du ikke har prøvd, er det på tide å finne ut hva alle snakker om! Prøv for eksempel KICKS’ nye serumtrukne arkmasker, som fås i fire behagelige, effektive og pleiendevarianter. Akkurat nå, 20% på alle KICKS Beauty masker.

1740_ansiktsmaske

KICKS’ eksfolierende Vitamin C Peeling Pads med PHA-syrer er helt fantastiske! Den dyptrensende og fuktighetsgivende virkningen gjør huden silkemyk og full av glød. 20% rabatt.

kicks-vitamin-c

Estee Lauders fantastiske Advanced Night Repair er et prisvinnende serum med en banebrytende teknologi som reparerer huden optimalt og beskytter den døgnet rundt. Ved jevnlig bruk føles huden yngre, og man ser en dramatisk reduksjon av aldringstegn. Passer til alle hudtyper. 20% rabatt på alle* serum hos KICKS (Gjelder ikke Dior og Sensai).

estee-lauder

Publisert: 05.10.2017 16:06