10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt i februar

Litt om selgeren

”Å være leder for disse jentene gir så mye energi og glede!” sier Øydis Fjelle da jeg spør henne om hva hun trives best med i denne jobben. Øydis Fjelle overtok driften av HairShop på Torvbyen 1. mai i fjor, og etter 39 år som frisør brenner hun fortsatt for faget. Hun har til og med tatovert en saks i nakken.

Øydis forteller at hun akkurat er kommet tilbake fra Business Academy i Oslo, som Raise-kjeden arrangerer for sine ledere. Her samles alle butikk-lederne og får input på problemstillinger og inspirasjon til å bli enda bedre ledere.

Øydis forteller også at hun er veldig fornøyd med Torvbyen som senter; ”Vi har jo alt!” Bra beliggenhet, godt utvalg av butikker og en senterledelse som er veldig behjelpelige, trekker Øydis fram som grunner til at hun er kjempefornøyd med Torvbyen som senter.

Om framtiden sier Øydis: ”Jeg kommer til å stå på videre.”

Øydis Fjelle

Begrunnelse for valg

Denne dagen var besøket på HairShop det som sto ut som den beste og den mest unike opplevelsen. Jeg kom inn for å spørre om et hårprodukt, og fikk møte et fyrverkeri av en selger! Hun er kunnskapsrik og tydelig, med humor og faglig tyngde.

Øydis tok mitt spørsmål og mitt hår på aller største alvor, hun foreslo flere produkter, fortalte og forklarte hva de ville gjøre for håret mitt. Øydis var god på å spørre om hva jeg var på jakt etter, hva jeg liker, for så å finne fram til de beste alternativene for meg. I tillegg klarte hun elegant å få inn i samtalen at om hun fikk klippe håret mitt noen gang, ville hun skjære det, slik at det ble akkurat slik jeg hadde beskrevet at jeg ønsket å ha det! 

Dette var rett og slett en meget god og unik kundeopplevelse!

Diplom månedens ansatt Torvbyen feb 2017

Publisert: 06.03.2017 13:05